Medimark en De Fietsfabriek Breda

Gezondheid is een groot goed! Medimark en De Fietsfabriek Breda begrijpen dat en helpen u graag om uw goede gezondheid te behouden.

Wie is Medimark?

In haar Medisch Keuringsinstituut doet Medimark al ruim 25 jaar medische keuringen, zowel voor het (internationale) bedrijfsleven als particulieren. Waarbij preventieve advisering specialiteit is.

Eén van die keuringen is de Health Check voor fietsers. Fietsen, al dan niet op het gemak of zeer inspannend met een mountainbike of racefiets, draagt veel bij aan uw welzijn, zowel lichamelijk als geestelijk.

Persoonlijke Health Check voor u

Samen met De Fietsfabriek Breda heeft Medimark een compleet plan samengesteld om uw gezondheid onder de loep te nemen. Er wordt gekeken of uw gezondheid goed is of misschien wat ondersteuning kan gebruiken.

Een goede balans tussen inspanning, voeding en gezondheid is een prioriteit. De inspanning zult u zelf moeten leveren, Medimark en De Fietsfabriek Breda kunnen u ondersteunen met het juiste trainingsschema, de optimale voeding en een deskundige check van uw gezondheid. De adviezen zullen specifiek op u gericht zijn, of u nu een beginnend fietser bent of al heel wat jaren meefietst.

Een Health Check wordt aangeraden bij fietsers, die:

  • willen beginnen met sporten;
  • een aandoening of ziekte hebben;
  • hart- en vaatziekten in de familie hebben;
  • tijdens inspanning klachten ervaren zoals duizeligheid, hartkloppingen of pijn op borst;
  • ongewone vermoeidheid ervaren of slecht herstellen na inspanning;
  • willen weten wat het omslagpunt is om de trainingszones te bepalen;
  • willen weten hoe men ervoor staat.

Profiteer nu van de korting die u via De Fietsfabriek Breda krijgt bij Medimark. Maak via onderstaande knop online een afspraak of bel ons voor uw persoonlijke Health Check en/of een afspraak om aan de slag te gaan met een personal trainer.

Maak een afspraak